Hirdetés

Szavazz: melyik GSO szerkesztőre vadászol majd a Mozdulj Gameren?

|

A Chio Mozdulj Gamer LaserForce bajnokságán lehetőségetek lesz a GameStar csapata elleni is játszani. Most elmondhatjátok, melyikünknek kell majd legjobban félnie.

Hirdetés

November 3-án betámadjuk a Duna Pláza (1138 Budapest, Váci út 178) LaserForce pályáját, 10 és 18 óra között ugyanis itt pörög majd a Chio Mozdulj Gamer nagyszabású lasertag bajnoksága. A versenyen természetesen a GameStar csapata is elindul (amihez ti is csatlakozhattok), most pedig arról mesélhettek, melyik GSO szerkesztőt szeretnétek mindenképp puskavégre kapni a rendezvény során. 

Hirdetés

Pacával és Kacival már most nagy erőkkel készülünk a jövő hétvégi megmérettetésre, taktikákkal telerajzolt táblák előtt görnyedünk a szerkesztőségben, és a parkolóban rohangálva próbáljuk tökéletesíti a csapatmozgásokat. Ettől függetlenül persze érezzük, hogy november 3-án valószínűleg így is rommá fogtok bennünket lőni a Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokságon. 

Most pedig arra a végtelenül egyszerű kérdésre keressük a választ. hogy a GameStar csapatából ki lesz majd az elsődleges célpontotok a verseny során.

Ne feledjétek, hogy a Chio Mozdulj Gamer aktuális rendezvénye is teljesen ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra. Siessetek, nehogy elfogyjanak a szabad helyek! 

Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokság

Helyszín: Duna Pláza, 1138 Budapest, Váci út 178
Időpont: 2018. november 3. 10-18 óráig
Facebook esemény: itt jelezd, hogy jössz!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)