Hirdetés

A szombati Mozdulj Gameren kiderül, milyen bombaszakértő lennél

|

A LaserForce bajnokság meccsei között lehetőségetek lesz egy különleges, bombahatástalanítós kvízjátékban is részt venni.

Hirdetés

Most szombaton, azaz november 3-án a legkeményebb gamerek a Duna Plazában található LaserForce pálya felé indulnak, 10 és 18 óra között ugyanis itt pörög majd a Chio Mozdulj Gamer LaserForce Bajnokság, ahol akár velünk is megmérkőzhettek. Természetesen a helyszínen lesz egy csomó Xbox kioszk és szimulátorülés is, így a meccsek között sem kell majd unatkozni, bőven akad játék mindenkinek. A szervezők azonban mindezeken túl egy igazi különlegességgel is készülnek.

Hirdetés

Kipróbálható lesz ugyanis a Magic Bomb nevezetű bombahatástalanítós kvízjáték, ahol egy teljesen eredetinek tűnő, modern aktatáskabombát kell hatástalanítanotok. A bombára számos kapcsoló, drót, digitális zár és hasonló nyalánkság kerül, ezeket pedig csak és kizárólag akkor tudjátok majd a megfelelő sorrendben deaktiválni, ha helyesen válaszoltok a speciálisan erre az alkalomra készített gamer kvíz kérdéseire. 

Mindezt úgy kell elképzelni, hogy bizonyos kérdéseknél egy konkrét szám lesz a válasz (ekkor az adott számra kell tekernetek a kapcsolót, vagy ezt kell beírnotok PIN-kódként), más esetben pedig egy színre kell rájönnötök (itt a megfejtéshez tartozó színnel megegyező drótok kell kihúznotok a bombából). 

A tökéletes célzás mellett tehát gamer ismereteitekre is szükségetek lesz ahhoz, hogy a szombati rendezvény minden próbáján helyt tudjatok állni. Még akadnak szabad helyek, úgyhogy ha eddig nem tettétek volna, akkor most gyorsan regisztráljatok a Chio Mozdulj Gamer LaserForce Bajnokságra, mivel csak regisztrált játékosok vehetnek részt a versenyen! Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra.

Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokság

Helyszín: Duna Pláza, 1138 Budapest, Váci út 178
Időpont: 2018. november 3. 10-18 óráig
Facebook esemény: itt jelezd, hogy jössz!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)