Hirdetés

Most döbbenetesen olcsó és jótékony célt is szolgál az egyik legjobb cyberpunk játéksorozat

|

Ha eddig csak gondolkodtatok a vásárláson, ne habozzatok tovább, mert most tényleg érdemes lecsapni a Deus Ex-játékokra.

Hirdetés

Az a nagy helyzet, hogy világjárvány kellős közepén vagyunk, ráadásul az egyre csak terjedő koronavírus nemcsak egészségügyi veszélyeket hoz magával, hanem az élet más területeire is elég negatív hatást gyakorol. Ilyenkor értelemszerűen elkél a segítség, és kifejezetten fontossá válik a jótékonykodás.

Hirdetés

A jelek szerint tisztában van ezzel a Square Enix és az Eidos-Montréal is, mivel néhány napra leárazták a kiváló Deus Ex széria több darabját is a Steamen, és most nemcsak kiváló cyberpunk kalandokat kapunk a pénzünkért, hanem közben még jótékonykodhatunk is egy kicsit. A srácok ugyanis az akcióban részt vevő játékok után befolyt összegnek megfelelő mértékű adománnyal támogatják a Food Banks of Quebec nevű szervezetet, így segítve a koronavírus miatt bajba került embereket.

Egyébként nem árt sietni, ha élni szeretnétek a lehetőséggel, ugyanis a leárazás már nem tart sokáig. Az alábbi játékok megvásárlásával lehet jótékonykodni:

- Deus Ex: Game of the Year Edition
- Deus Ex: Invisible War
- Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
- Deus Ex: Mankind Divided

Ti megveszitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)