Hirdetés

Csónakázz DoggyAndival a következő Chio Mozdulj Gameren

|

Görkorizni és vízibiciklizni hív benneteket a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom augusztusi nagykövete.

Hirdetés

Ebben a hónapban sem maradtok újabb Chio Mozdulj Gamer rendezvény nélkül. Augusztus 25-én a budapesti Hősök terére és a Csónakázótóra vár benneteket a Mozgalom, ahol DoggyAndival közösen vehettek részt egy különleges vízibicikli versenyben.

Hirdetés

A sportprogramok sora 13:30-kor indul, ekkor a Hősök terén vár mindenki a Chio Mozdulj Gamer augusztusi nagykövete, DoggyAndi. Görkorcsolyás kihívásban mérhetitek össze ügyességeteket Doggyval, a helyszínen felállított szlalompályán kell elérnetek a legjobb időeredményt. Akkor sem kell csüggednetek, ha esetleg nem tudtok saját görkorit magatokkal hozni, mivel a szervezők is készülnek 36-os és 45-ös méret között pár korcsolyával. 

15 órakor a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó felé vesszük az irányt. Itt 20 darab menő vízibicikli és 10 kétszemélyes kenu várja azokat, akik szívesen vízre szállnának. Mikor már mindenki alaposan bemelegedett, kezdetét veszi maga a verseny. A tavon 100 darab Chio strandlabdát szórnak ki a szervezők, ezek közül kell a versenyzőknek a lehető legtöbbet begyűjteni a rendelkezésükre álló idő alatt. A tíz legeredményesebb csapat pedig magával a nagykövetasszonnyal, DoggyAndival mérkőzhet meg a döntőben. 

A legjobbak természetesen ajándékcsomagokra számíthatnak, így mindenképpen érdemes benevezni. A regisztráción kétfős csapatok jelentkezését várják, úgyhogy nincs is más dolgot, mind keresni egy pajtást, akivel közösen ti lesztek majd a vízibiciklik mesterei! 

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer vízibicikli verseny

Időpont: 2017. augusztus 25., 13:30-19:00
Helyszín: Városliget-Csónakázótó, Budapest, Olof Palme stny. 5, 1146
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)