Hirdetés

Dungeons & Dragons - jótékonyságból került be a halemberek faja

|

A Wizards of the Coast munkatársai nem csupán játékszerető, de segítőkész emberek is.

Hirdetés

Nemrég a Wizards of the Coast kiadta a D&D ötödik kiadásához a Locathah Risingot, a 9. szintű karakterek számára készült különleges kalandot, amely a Sea of Fallen Stars területen visszahozza az Elemental Evil történetszál négy prófétájának egyikét a 2015-ös Princes of the Apocalypse nevű kalandmodulból, vele szemben próbálja megvédeni az otthonát egy csapat locathah. 

Hirdetés

A Locathah Rising nem csupán azért érdemel figyelmet, mert a játékosok egyik kedvenc faját teszi meg játszhatóvá és szabályokkal szolgál a karakterek megalkotásához, hanem ami ennél sokkal fontosabb, hogy a Wizards of the Coast minden ebből származó bevételt jótékonyságra fordít. A beérkező összeggel teljes egészében a világ gamereit összefogó Extra Life kezdeményezést támogatják (a névazonosság ellenére ez természetesen nem egyezik meg a mi Extra Life rovatunkkal), amely 2008-as megalapítása óta már több mint 30 millió dollárt gyűjtött beteg és sérült gyermekek gyógyítására. Ha ti is szeretnétek játszva segíteni, akkor a hivatalos honlapról beszerezhetitek a Locathah Risingot nagyjából 3000 forintért. 

Ehhez hasonló fontos témákkal foglalkozik a mi Extra Life rovatunk is, nézzetek be, ha arra jártok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)