Hirdetés

Egy Naruto rajongó kipróbálta a Rock Lee edzéstervet

|

Emlékeztek még a jelenetre, amikor a taijutsu mester még kiskölyökként ledobta a súlyokat a lábáról, és azok krátereket hagytak maguk után? Ezt élőben is kipróbálta valaki!

Hirdetés

A Naruto sorozat egyik legizgalmasabb harcjelenete Gaara és Rock Lee összecsapása volt, ami egyben a tehetség és a kemény munka harcát is jelképezte.

Lee, aki képtelen volt használni bármilyen emberfeletti nindzsa technikát testének folyamatos kínzásával edzette inkább magát, és még elképesztő súlyokat is csatolt a lábára, amiket állandóan hordott.

Allen Pan úgy gondolta, hogy kipróbálja ezt a megoldást, és meglátja mi sül ki belőle a gyakorlatban. Spoiler: nem sok jó.

Hirdetés

Az eredmény annyira nem meglepő: a legtöbb, amit a lábadra csatolt 5-20 kilós súlyoktól remélhetsz, az egy kiadós ízületi sérülés és izomhúzódás. Azért nem volt teljesen haszontalan a dolog, de a videó végén Allen is elmondja, hogy senkinek sem javasolja a dolgot.

Még egyszer kihangsúlyozzuk: ezt senki se próbálja ki otthon! A videós úriembert edzők felügyelték a folyamat alatt, hogy minimalizálják a kockázatot. Egy ilyen edzés komoly sérüléseket okozhat az emberi testnek.

Rock Lee vállalta a kockázatot (az animében egyébként szenved is érte rendesen), de akire nem vár a Chunin vizsga, az inkább ne erőltesse ezt a módszert. Akkor már inkább a One Punch Man edzésterv a járható út, lesz is eredménye a fájdalmon túl.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)