Hirdetés

Gabe Newell most épp az új-zélandi gyerekeknek segít

|

Versenyautós csapatot alapított Új-Zélandon, már több mint negyedmillió dollárt sikerült összeszedni a rászoruló gyerekeknek.

Hirdetés

Még júliusban számoltunk be arról, hogy a Valve fejese, Gabe Newell Új-Zélandon ragadt a koronavírus miatt, és nagyon élvezi. Ekkor azt is elmondta, augusztus 15-re VR standokkal és food truckokkal felturbózott koncertet szervez, ezzel akarja megköszönni a vendéglátást. Gabe mester persze azóta sem unatkozik, a nyáron például arról is mesélt, hogy szerinte melyik lesz a jobb next-gen konzol. Most pedig épp az új-zélandi gyerekeken akar segíteni. 

Hirdetés

A TVNZ beszámolója szerint ugyanis Gabe Newell egy új-zélandi versenyautós istállót alapított, ezzel pedig a szintén új-zélandi gyermekjótékonysági alapítványnak, a Starship Foundationnek akar segíteni. A The Heart of Racing nevezetű csapat ráadásul egy korábbi D1NZ-bajnok (ez az új-zélandi bajnokság neve) versenyzőt is leigazolt, Darren Kelly már náluk vezet, első versenyüket meg is nyerték vele nemrég. Az Aston Martin Vantage GT3 autócsodát használó csapatban egyébként a spanyol származású Alex Riberas a társa. 

A bajnokságban elért remek eredmények mellett a The Heart of Racing elsődleges célja az adománygyűjtés. Ezen a téren is remekelnek, immár több mint 250 ezer dollárt sikerült összeszedni a Starship Foundation számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)