Hirdetés

A Mozdulj Gamer nagykövete sem hagyta ki a GameStar-tábort

|

Az évszázad meccsén vagyunk túl, Kaci és Videojáték Zsolti összecsapott a tábor utolsó napján.

Hirdetés

A GameStar-tábor egy hete alatt folyamatosan jelentkeztünk napi videókkal, EndreMan és csapata munkái mellett ugyebár folyamatosan érkeztek a Chio sportprogramokkal kapcsolatban is az összefoglalók. Akik ezeket figyelték, azok pontosan tudják, hogy a sportversenyek sorát a tábor utolsó napján egy pingpongbajnoksággal zártuk, ennek hírére pedig még az aktuális Mozdulj Gamer nagykövet is Velence felé vette az irányt. 

Hirdetés

Az utóbbi időben Videojáték Zsolti a Chio Mozdulj Gamer mozgalom regnáló nagykövete, aki egyébként választott sportága, a lövészet kapcsán szállítja nektek a videókat, de most azért a pingponghoz is megjött a kedve. Az alábbi felvételen azt is megnézhetitek, mire ment Zsolti a mi Kacink ellen. 

Ne feledjétek, augusztus 15-én és 16-án a siófoki Plázson (Petőfi sétány 3, Siófok, 8600) vár benneteket a következő Chio Mozdulj Gamer rendezvény. A kétnapos Balaton parti bulin lesz röplabda, lasertag verseny és egy nagyszabású vízipisztoly csata is, mi biztosan nem hagyjuk ki. Már csak azért sem, mert a siófoki Mozdulj Gameren lesz egy külön GameStar Chill Zone is, ahol babzsákokon lehet pihengetni, és régebbi GameStar magazinokat olvasgatni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)