Hirdetés

Győzd le Unfieldet gokartban a Chio Mozdulj Gameren!

|

A következő Chio Mozdulj Gamer sportrendezvényen kiderítheted, hogy jobb sofőr vagy-e, mint az ország egyik legnépszerűbb videósa.

Hirdetés

Ezúttal az autósportok szerelmesei fognak a legjobban örülni a legújabb Chio Mozdulj Gamer rendezvénynek, ugyanis a Mozgalom szervezői most gokartozni hívnak benneteket. 

Hirdetés

2017. július 2-án vasárnap a Silverkart autópályánál indul a móka 14 órakor. A kezdés idejét jól véssétek az eszetekbe, mert összesen 170-en tudtok majd gokartozni (mindenki egy futamot mehet), az induláshoz szükséges kuponokat pedig érkezési sorrendben osztják ki a helyszínen.

A legjobb időeredményeket elérő versenyzők végül a Mozdulj Gamer e havi nagykövetével, Unfielddel mérheti össze tudását a döntőben. 

A gokartpálya használata magassághoz kötött (minimum 125 cm), ezt tartsátok észben!

Természetesen a megszokott programok sem maradnak el, ismét lesz pingpong, kosárlabda, darts és csocsó, újra kipróbálhatjátok a Batak reakciófalat, valamint két pályán pörög majd a bowling és szintén két asztalon a biliárd. Az Xbox kioszkok sem maradnak otthon, ezeken a rendezvény teljes időtartam alatt pörögnek a játékok.

A gokartozáshoz mindenkinek ki kell töltenie továbbá egy felelősségi nyilatkozatot. 18-év alatt ezt a törvényes képviselőnek kell aláírnia, tehát vagy előre töltésetek le a nyilatkozatot és írassátok alá szüleitekkel, vagy pedig hozzátok magatokkal őket is a rendezvényre. Ide kattintva éritek el az említett nyilatkozatot.

Mint mindig, a rendezvény most is ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Ide kattintva tudsz regisztrálni.

Chio Mozdulj Gamer - Gokart verseny

Időpont: 2017. július 2., 14:00-18:00
Helyszín: Silverkart autópálya, 1108 Budapest, Kozma utca 3.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)