Hirdetés

A GTA Online és a Red Dead Online bevételeinek egy részével a koronavírus elleni harcot támogatják

|

Ez a két játék a mikrotranzakciók révén rengeteg bevételt hoz, a Take-Two pedig úgy döntött, hogy ebből a segítik a járvány károsultjait.

Hirdetés

A COVID-19 járvány terjedésének hatásait emberek milliói nyögik, és teljes iparágak rendülhetek meg miatta. Viszont azzal, hogy sok ember kell otthon maradjon, a videojátékiparban egy kis fellendülés érezhető, például a Steam is rekordokat döntöget. A GTA Online és a Red Dead Online mögött álló kiadó, a Take-Two most úgy döntött, hogy a bevételeikből segítik a vírus elleni küzdelmet.

Hirdetés

Mivel a fent említett játékok tömve vannak mikrotranzakciókkal, amikből elképesztő mennyiségű pénz folyik be a kiadóhoz, így ennek egy kis szeletét fordítják jótékony célokra:

"Április 1-ével kezdve, egészen május végéig a GTA Online-ból és Red Dead Online-ból származó bevételeink 5%-át a COVID-19-cel való harcra fordítjuk."

Elmondásuk szerint olyan közösségeket vállalkozásokat és szervezeteket támogatnak majd a pénzből, akik a koronavírus károsultjai vagy éppen a járvánnyal küzdenek; azt nem részletezték, hogy pontosan melyek lesznek ezek a szervezetek. 

A GTA V még mindig elképesztő mennyiségben fogy, és a hozzá tartozó online résznek is óriási a felhasználóbázisa, köszönhetően a folyamatosan érkező frissítéseknek, így a felajánlott 5% esetében is meglehetősen nagy összegről beszélhetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)