Hirdetés

Hiányzik az egyik keze, mégis gond nélkül használja a hagyományos kontrollereket

|

Aaron egy részeg sofőr miatt veszítette el jobb karját, de ez nem gátolja meg abban, hogy akár a kompetitív FPS-ekben is részt tudjon venni.

Hirdetés

Aaron nem csak veterán katona, hanem megrögzött gamer is. Szereti FPS-játékokkal múlatni az időt, egy szerencsétlen balesetben (melyet egy ittas sofőr okozott) viszont elveszítette domináns, jobb karját. Így meg kellett tanulnia egyetlen kézzel játszani.

Nem véletlenül szerepel Aaron saját Instagram oldalán a "Never Give Up Never Quit Never Surrender", vagyis "sose add fel, sose hátrálj meg, sose add meg magad" mottó. Történetünk főhőse ugyanis így is vígan játszik például az Apex Legendsszel. 

Hirdetés

Ráadásul még egy oktatóvideót is készített azoknak, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell egy Xbox kontrollert egyetlen kézzel használni. Aaron gyakran oszt meg az Instagramon videojátékos vagy épp sportolós tartalmakat és arra biztatja követőit is, hogy sem adják fel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)