Hirdetés

Hogyan gondolkodnak a gamerek? Segíts egy kutatásban és máris a tiéd az ajándékutalvány!

|

Az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatói ezúttal arra kíváncsiak, hogy milyen a videojátékokkal játszók gondolkodása, és ebben a ti segítségeteket kérik!

Hirdetés

Évek óta szívesen dolgozunk együtt az ELTE Pszichológiai Intézetének kutatóival, akiknek cikkeit folyamatosan olvashatjátok nálunk az Extra Life rovatban. Eddig olyan kutatásokhoz lehetett csatlakozni, amelyben kérdőívekkel vizsgálták a hazai játékostársadalmat, ám most egy másfajta módszerrel szeretnének még többet megtudni rólatok.

Ezúttal azok segítségét várják, akik rendszeresen játszanak videojátékokkal és már betöltötték a 18. életévüket. A kutatók Dr. Kun Bernadette, Dr. Király Orsolya és Dr. Demetrovics Zsolt arra kíváncsiak, hogy a rendszeresen videojátékozók figyelme, memóriája és gondolkodása mennyiben hasonló vagy más a videojátékokkal nem játszókéhoz képest.

A vizsgálat kivételesen nem az online térben zajlik, hanem személyes jelenlétet igényel Budapest VI. kerületében, az ELTE Damjanich utcai épületében. A résztvevőknek ezúttal elsősorban nem online kérdőíveket kell majd kitöltenie, hanem játékos, számítógépes feladatokat kell megoldania. A részvétel a szokásosnál hosszabb, kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, ám a kutatócsoport ezért MINDEN résztvevő segítségét garantáltan meghálálja egy 15.000 Ft értékű Media Markt utalvánnyal!

Hirdetés

Ahhoz, hogy részt vehess a kutatásban, egy nagyon rövid, néhány perces online kérdőívet szükséges kitöltened. Erre azért van szükség, hogy a kutatók megtudják, videojátékos szokásaid szerint a célcsoportjukba tartozol-e vagy sem. Ezen az oldalon keresztül tudod megadni az email címedet is annak érdekében, hogy a kutatók felvehessék veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából.

Ezért ha szeretnél részt venni a kutatásban, ide kattintva töltsd ki egy villámgyors kérdéssort!

Az eredményeket a kutatás végeztével itt, nálunk is olvashatjátok majd. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel bennetek, a gaming@ppk.elte.hu címen éritek el a kutatókat, akik előre is köszönik, hogy hozzájárultok a sikerhez!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)