Hirdetés

Hasznos tanácsokkal szolgált egy videojátékozó IT-s szülő

|

Fontos fogódzkodó lehet Dr. Bernschütz Mária generációkutató interjúja a gamer gyermekek szüleinek.

Hirdetés

A szülők számára sok videojátékokhoz kapcsolódó alapvetés nem számít olyan evidenciának, mint a GameStar általános olvasóközösségének, vagy akár a gamer gyermekeknek.

Fontos azonban, hogy anyu és apu vélt vagy valós félelmeire valaki megfelelő válaszokat adjon, a digitális lét ugyanis (tetszik vagy sem) mindennapjaink szerves részévé vált, így egészen egyszerűen nem kivitelezhető az, ha a szülő ebből ki akarja magát vonni, és a gyermek fejlődése szempontjából nem is ildomos. 

Hirdetés

Dr. Bernschütz Mária generációkutató, a BME egyetemi adjunktusa interjúja a Good Gamer weboldalán olvasható el teljes terjedelmében. Ez az oldal és az egész Good Gamer kezdeményezés Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából jött létre. A projekt születéséről és célkitűzéseiről itt olvashattok részletesebben.

Hasonló témákat boncolgat egyébként HP és mazur saját podcastsorozata, a Képernyővédő is, melynek immár három részét meg tudjátok hallgatni akár YouTube-on, akár Spotifyon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)