Hirdetés

Megvan a JátékosLét kutatásának nyertese

|

Lezajlott a JátékosLét Kutatóközpont kutatása, melynek keretén belül arra kértünk titeket, hogy töltsetek ki egy kérdőívet, cserébe pedig egy értékes nyeremény ütheti a markotokat. Valaki már örülhet is.

Hirdetés

Január 31-én zárta le a JátékosLét Kutatóközpont a legutóbbi kérdőívet, ami idén is elképesztően sikeres volt, rengetegen döntöttetek úgy, hogy megéri rászánni azt a néhány percet.

A 2016. december 18. és 2017. január 31 között tartó kutatásban 15.362-en vettel részt, ezzel az elmúlt 6 év alatt már több mint 45 ezren töltöttlk ki a kérdőíveket. Természetesen a szakértők a feldolgozás mellett már a következő kérdőív szerkesztését is elkezdték, ezt várhatóan szeptemberben teszik majd közzé.

A 6. JátékosLét Kérdőív szerencsés nyertese Faragó Béni, 21 éves kecskeméti játékos, aki egy 100.000 forint értékű vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb, amiből az 576 KByte üzleteiben vásárolhat. Ezúton is gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)