Hirdetés

Még kitölthetitek a JátékosLét kérdőívét, amivel ráadásul nyerhettek is

|

Pár nap múlva zárul a JátékosLét Kutatóközpont éves kérdőíve, de addig még ti is részt vehettek a kutatásban, és ezzel esélyt teremthettek magatoknak az értékes nyereményre.

Hirdetés

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy jelenleg is folyik a JátékosLét Kutatóközpont nagyszabású felmérése. A kutatás január 31-án zárul, úgyhogy már nincs túl sok időtök kitölteni az erre vonatkozó kérdőívet. 

Márpedig érdemes sietni, és szánni pár percet a kérdések megválaszolására, ugyanis azok között akik megteszik ezt, egy 100.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak majd ki, amit az 576 Kbyte boltokban lehet elkölteni. Ezzel nem csak esélyesek lesztek a nyereményre, hanem abban is segítitek a kutatókat, hogy pontos képet kapjanak a hazai gamer társadalomról. 

Ide kattintva éritek el a JátékosLét 2016-os kérdéssorát, ha pedig a tavalyi kutatás eredményeire vagytok kíváncsiak, akkor bátran olvashatjátok el őket a JátékosLét oldalán.

A felmérésben csak 14 éven felüliek vehetnek részt és a csak olyan kitöltők között sorsolnak majd, akik az összes kérdésre válaszoltak. 

Hajrá, ne maradjatok le, január 31-ig még ti is kitölthetitek a JátékosLét kérdőívét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)