Hirdetés

Már több mint 500 ezer dollárt gyűjtöttek a gamerek a palesztin rászorulóknak

|

Így már teljesítették is az eredeti célt, most a duplázásra megy a gyűjtés.

Hirdetés

A The Indie Bundle for Palestinian Aid egy méretes kollekció, amiben játékok mellett több hasznos szoftver is helyet kapott. A csomagot azért állították össze, hogy megsegítsék a Palesztinában bajba jutottakat.

Az UNRWA (United Nations Relief and Works Agency) múlt héten indította a gyűjtést, melynek céljaként 500 ezer dollárt tűztek ki, ezt azonban már át is lépték az adakozók.

Hirdetés

A kollekció összesen 1019 szoftverből áll, amit mindössze 5 dollár kifizetésével be is húzhatunk. Ha beruházunk, olyan kevésbé ismert remekművek üthetik a markunkat, mint a Bleed 2, GNOG, vagy a Liyla and the Shadows of War, mely egy fiatal gázai lány szemszögéből mutatja be a környéken történő brutalitásokat.

Akinek tetszik az ajánlat, még június 11-ig, azaz péntekig behúzhatja. Ha valaki az 5 dollár helyett többel szeretne adakozni, erre is van lehetőség, sőt, ajándékként is megvásárolhatjuk a hatalmas adag letölthető tartalmat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)