Hirdetés

Videóval segít a konzolvásárlás előtt álló szülőknek a Microsoft

|

Szülőként néha nehéz követni, hogy éppen mivel foglalatoskodik gyermekünk a konzolon. Az Xbox most összeszedett pár tippet, ami talán segíthet eligazodni, hogyan tehetjük a gyerkőcök számára élvezetessé és biztonságossá a konzolunkat.

Hirdetés

Sok szülőnek komoly dilemma, hogy ha a gyerek konzolt vagy videojátékot szeretne, akkor mit is érdemes ajándékozni neki karácsonyra. A Microsoft most egy rövid videóval készült, amiben összeszedett néhány tippet és hasznos funkciót, ami segíthet eligazodni az Xbox menürendszerének útvesztőjében és még pár játékötletet is felsorolnak.

Hirdetés

Sok hasznos infó elhangzik, amivel könnyebbé tehetjük a karácsony esti játékot (hiszen ha konzollal készülünk a csemetéknek, akkor lemondhatunk arról, hogy az este további részében egyéb tevékenységre is rábírhatjuk őket); ilyen például, hogy ajándékozás előtt érdemes egy-két napot rászánni, hogy a rendszer feltelepíthesse a legújabb frissítéseket, mind a gépen, mind a megvásárolt játékokon.

Persze az is fontos, hogy mivel, kikkel és mennyit játszanak a gyerekek, ezt pedig beállíthatjuk az Xbox One és Windows 10  rendszereken, ennek személyre szabásához pedig részletes útmutatót tartalmaz a videó. A játékvásárláshoz is adnak pár tanácsot az Xbox kollégái, attól függően, hogy milyen korosztálynak vásárolnánk (a Madden-t talán az itthon népszerűbb FIFA sorozattal helyettesítenénk). 

Nyilván végső soron egy reklámról beszélünk, de mindenképpen jó, ha egy laikus szülő is meg van szólítva, elvégre neki sem árt az edukáció, másrészt meg nála van az anyagi forrás és a döntés joga. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)