Hirdetés

Így lőtték szét a GameStar szerkesztőit

|

A lezajlott a Chio Mozdulj Gamer Lasertag verseny, ahol csapatunk ugyan nem halmozta a győzelmeket, de legalább stílusosan véreztünk el. Mutatjuk.

Hirdetés

Szeptember 17-én tartotta meg a Chio Mozdulj Gamer legújabb rendezvényét, a Lasertag versenyt. A megmérettetésen a GameStar csapata is elindult, a fenti videóból pedig az is kiderül, hogyan teljesítettek fiaink mazur vezetésével.

Ismét egy fergeteges Mozdulj Gamer rendezvényen vagyunk túl. Ezúttal lasertag fegyvereket kellett ragadniuk a résztvevőknek és egyenes kieséses versenyben mérhették össze erejüket. Az igazi kemény harcosokat egy kis eső sem riasztotta el, így rengetegen vettek részt a bajnokságban. A GameStar színeiben Dani, Kaci, Paca és TÁ próbálta legyűrni az ellenfeleket az igazi lasertag veterán, mazur vezényletével. Nézzétek meg gyorsan, hogyan szerepeltek a fiúk (lesz könny és hegedűszó, annyit mondhatok).

Kövessétek a Chio Mozdulj Gamer eseményeit a weboldalon és Facebookon is, és tartsatok velünk a következő rendezvényen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)