Hirdetés

Minden a fociról szól a vasárnapi Mozdulj Gameren

|

Mutatjuk a legújabb Chio Mozdulj Gamer teljes programját, egész nap kapkodni fogjátok majd a fejeteket, annyi látnivaló vár Csepelen.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban is írtunk nektek, napokon belül, egészen pontosan június 24-én a Csepeli Szurkolói Aréna (II. Rákóczi Ferenc út 81-83., Budapest 1215) ad otthont a következő Chio Mozdulj Gamernek. A rendezvényen most tényleg minden a fociról szól. 

Hirdetés

Természetesen most is visszatérnek a legkedveltebb Mozdulj Gamer sportprogramok, így a rendezvény teljes időtartama alatt pörög majd a lasertag, az élőcsocsó, a boborékfoci, és még egy sebességmérős kaput is felállítanak. Xbox One konzolokon a FIFA 18-ban lehet utánozni a foci vb legnagyobb sztárjainak bombagóljait, de nem ti lesztek az egyetlenek, akik kontrollert ragadnak most vasárnap.

Maga a Mozdulj Gamer a Foci VB-n! rendezvény 12 órakor kezdődik el a megnyitóval, de már rögtön 13 órakor belefognak az MTK és a Honvéd e-sport szakosztályainak bemutatásába, alig félórával később pedig már óriáskivetítőn nézhetitek meg, ahogy az MTK és a Honvéd legjobb e-sportolói összecsapnak FIFA 18-ban. 14 órakor indul az Angila-Panama meccs, amit értelemszerűen ugyancsak óriáskivetítőn szurkolhattok végig. 16:00-kor Szász Kitti tart egy pörgős freestyle bemutatót, 30 perccel később pedig Gabinhóval játszhattok együtt. 17 órakor a Japán-Szenegál, majd 20 órakor a Lengyelország-Kolumbia zárja a programot - utóbbi elé még pont befér egy polgármesteri köszöntőbeszéd és a finálé. Bőségesen meg lesz tömve a nap programokkal, szóval a foci szerelmeseinek garantált a remek szórakozás. 

Június 24-én nektek is ott a helyetek a Csepeli Szurkolói Arénában! Az eddigi Chio Mozdulj Gamer programokhoz hasonlóan természetesen ez a rendezvény is teljesen ingyenes, nincs semmiféle belépő. 

Mozdulj Gamer a Foci VB-n!

Időpont: 2018. június 24., 12:00-20:00
Helyszín: Csepeli Szurkolói Aréna - II. Rákóczi Ferenc út 81-83., Budapest 1215
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)