Hirdetés

Isti, a teniszpálya ördöge

|

A Chio Mozdulj Gamer júliusi nagykövete, vagyis Szalay Isti teniszütőt ragadott és a pályán megcsillogtatta rég nem használt tudását.

Hirdetés

Chio Mozdulj Gamer nagykövetnek lenni nem csupán nagy megtiszteltetés, hanem komoly feladat is, elvégre az adott hónap emberének saját kedvenc sportágát is be kell mutatnia. Szalay Isti pontosan tudta, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár, így eltökélten vette az irányt a Tengerszem Teniszklub felé.

Hirdetés

Bizony, Isti kedvenc sportága a tenisz, amelyet már évek óta nem űz, de azért gyorsan visszajött a régi rutin, miután ütőt vett a kezébe. Mindezt az alábbi videón ti is megnézhetitek, amelyen Isti Kovács Zsuzsanna edzővel szerválgat. Most már mindenki számára egyértelmű, hogy Istinek nem csak a GTA body countja magas, hanem az ütővel is remekül bánik.

Ne feledjétek, ma délután a Chio Mozdulj Gamer Facebook oldalán 16 órakor kezdődik a legújabb Kérdések Órája. Az élő adás posztja alatt ti is feltehetitek kérdéseiteket, amelyeket Isti és Kisgyörgy Gergely teniszező fog megválaszolni. 

Kérdések Órája live Szalay Istivel

Időpont: 2017. július 28., 16:00-17:00
Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)