Hirdetés

Az év utolsó Mozdulj Gamer videójában Zsolti kommandósnak állt

|

Videojáték Zsolti egy meglehetősen extrém próbatétellel búcsúztatta a 2018-as évet és Chio Mozdulj Gamer nagyköveti pályafutását.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer még mindig regnáló nagykövete, Videojáték Zsolti Szentendre mellett, ahol egy használaton kívüli laktanyában próbálta ki a kommandós ereszkedést. 

Hirdetés

15 méter magasból indult el kommandós ereszkedésben a Chio Mozdulj Gamer nagykövete, a nem mindennapi akciót pedig már ti is megnézhetitek, hiszen az erről készült videó elérhető a Mozdulj Gamer Facebook oldalán. Zsolti hónapok óta keményen dolgozik a Mozgalom nagyköveteként, a 2018-as évet pedig nem is zárhatta volna extrémebb módon. Hatalmas pacsit küldünk neki mi is innen a meleg szerkesztőségből tudván, hogy nem sokunk lenne elég bátor egy hasonlóan hajmeresztő mutatványhoz. 

Ti ki mertétek volna próbálni a kommandós ereszkedést? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)