Hirdetés

Videojáték Zsolti most épp Tatán merült víz alá

|

A Chio Mozdulj nagykövete továbbra is gőzerővel halad célja felé, hogy profi búvár váljon belőle.

Hirdetés

Ahogy azt a Chio Mozdulj Gamer korábbi videójában is láthattátok, a Mozgalom ezúttal a búvárkodás rejtelmeibe kezdte el bevezetni Videojáték Zsoltit, akinek nagyköveti mandátumát is meghosszabbították egy kicsit.

Hirdetés

Zsolti ezt a sportágat sem veszi félvállról, most épp Tata felé vette az irányt, ahol ismét alámerült. Persze ez már keményebb terep volt mint az első, úszómedencés kör, de azóta a nagykövet már megszerezte a kellő alapokat, így komolyabb gond nélkül vette az új akadályt. Az alábbi videó elején Zsolti szépen sorban elmeséli nektek, mikre is van szüksége egy búvárnak a merüléshez, majd ő maga is csobban egy nagyot. Már csak a remek vízalatti felvételek miatt is érdemes vadul rácsapni a Play gombra.

Természetesen a Mozdulj Gamer Mozgalom egyetlen pillanatig sem lassít, hamarosan jönnek az újabb videók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)