Hirdetés

Egy apró és olcsó kiegészítővel egy kézzel is használható a Nintendo Switch két kontrollere

|

Egyebek mellett azért jó, hogy ilyen sokoldalú a Nintendo Switch, mert azok a játékosok is élvezhetnek bármilyen játékot, akik csak az egyik kezüket tudják vagy szeretnék használni.

Hirdetés

A Nintendo Switch moduláris kialakításának köszönhetően játszhatunk a TV-n, a konzolt a kezünkben tartva, a leválasztható Joy-Conokból külön kontrollert csinálhatunk, és még párféleképp variálhatjuk. Persze a különálló eszközöknek köszönhetően egyedi kiegészítőkbe is be lehet passzírozni őket, ahogy azt Vexelius is tette.

A célja az volt, hogy barátjának, Rami Wehbenek lehetővé tegye a The Legend of Zelda: Breath of the Wild végigjátszását. Rami jobb keze lebénult, mely rengeteg dolgot megnehezít az életében. Ennek a kiegészítőnek a segítségével legalább a videojátékokról nem kell lemondania.

Vexelius elérhetővé tette a 3D nyomtatóval kinyomtatható modellt, így akinek van otthon eszköze hozzá, az kísérletezhet a dologgal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)