Hirdetés

Egy rajongó 100 napon át nyomta a One Punch Man edzésprogramot, a végeredmény bitang lett

|

A One Punch Man sorozatban Saitama egy elég extrém edzésnek köszönhetően válik a leghatalmasabb harcossá. Most valaki megpróbálta mindezt utánacsinálni.

Hirdetés

Saitama, a One Punch Man szériában a valaha élt leghatalmasabb harcos, aki szó szerint egyetlen ütéssel képes bárkit leteríteni. Ahhoz, hogy ilyen nem mindennapi erőre tegyen szert egy meglehetősen kemény edzést gyakorol a shonen műfajon előszeretettel élcelődő anime főhőse: 100 fekvőtámaszt, felülést és guggolást, valamint 10 kilométer futást nyom le az év mind a 365 napján. Nos, valaki most hasonlóval próbálkozott meg.

Hirdetés

Mane Yousuf ugyanis elhatározta, hogy kereken 100 napon keresztül ugyanígy fog edzeni ő maga is. Fokozatosan kezdett hozzá a dologhoz, így az első két hétben még csak a tervezett számok felét teljesítette, majd szépen lassan feltornázta a sorozatokat. Cseppet sem segített mondjuk az, hogy a 20. napon kificamította a bokáját, de ennek ellenére is sikeresen teljesítette az edzéstervet. 

A végeredmény magáért beszél, ezt ti is megnézhetitek az alábbi videóban.

Yousuf egyébként elmondta, hogy a fizikai változásnál (ami szemmel látható) sokkal hangsúlyosabb és fontosabb volt az a mentális fejlődés, amit ennek a száz napnak köszönhet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)