Hirdetés

Ilyen deszkás trükköket villantott Szirmai Gergő a Chio Mozdulj Gameren

|

A tavaszi budapesti PlayIT-en is rengeteg játékost izzasztott meg a Chio Mozdulj Gamer helyszíne, többek között Szirmai Gergő gördeszkás kihívására is rengetegen vállalkoztak.

Hirdetés

Mivel még pont április utolsó napjaiban volt a tavaszi a budapesti PlayIT, a Chio Mozdulj Gamer ingyenesen látogatható kitelepülésén is az e havi nagykövet, Szirmai Gergő kedvenc sportja, a gördeszka is kipróbálható volt. De az sem maradt ki a mókából, aki az eséstől tartva inkább nem pattant négy kerékre.

Hirdetés

A Hungexpóra látogatók lasertagben, buborékfociban és a különböző helyszíneken rengeteg más sporthoz kapcsolódó ügyességi és erőnléti feladatban kipróbálhatták magukat, így ezen a PlayIT-en is bárki kedvet kaphatott egy új sport kipróbálásához. De ezúttal is hasznos új infókkal gazdagodhattak, akik meghallgatták a Mozdulj Gamer panelbeszélgetését, amihez hasonló alkalomból még sok lesz.

Ugyan ez utóbbi programot videós összefoglalónkban épp csak megvillantottuk, reméljük találkozunk akár a következő PlayIT Mozdulj Gamer helyszínén, akár a mozgalom következő eseményén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)