Hirdetés

Egy halálos beteg fiú már játszhatott a Red Dead Redemption 2-vel

|

Felkereste a Rockstart, a kiadó pedig nem sokat gondolkodott azon, teljesítse-e a srác kívánságát.

Hirdetés

Nemrég arról számolhattunk be, hogy a Bethesda egyik illetékese a Fallout 76 egy korai változatát mutatta meg egy haldokló fiatalnak, és akkortájt történt az is, hogy a Nintendo a Super Smash Bros. Ultimate-et vitte el egy ágyhoz kötött, szintén nagyon beteg srácnak.

Hirdetés

A Gamersnet beszámolója szerint a Hollandiában élő, 2004 óta egy gyógyíthatatlan betegséggel, II-es típusú neurofibromatózissal küzdő Jurian nemrég kérte meg édesapját, hogy keresse fel a Rockstar Gamest, mivel úgy érezte, nincs már sok hátra neki. Miután a Rockstar holland kirendeltsége leokézta a dolgot a központtal, két alkalmazott egy héten belül elutazott hozzá, tartott neki egy privát bemutatót, majd egy egész délutánon át játszhatott a Red Dead Redemption 2-vel. Sajnos ő sem tarthatta meg a játékot, de reméljük, megéri még az október 26-ai megjelenést, és arra is lesz ideje, hogy párszáz órát kényelmesen belepakoljon.

Jurian maga írt a Gamersnetnek a történetről, miután látta a beszámolót a nintendós esetről, de az oldalnak a Rockstar és Jurian családja is megerősítette a sztori valódiságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)