Hirdetés

Robert Downey Jr. kisorsol egy Vasember sisakot azok között, akik teszteltetik magukat koronavírusra

|

Sőt más egyéb Marvel relikviákat is felajánlott azért, hogy ezzel is ösztönözze az amerikai lakosságot arra, hogy vegyenek részt a teljesen ingyenes koronavírusszűrésen.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban egy CORE nevezetű szervezet a helyi hatóságokkal együttműködve elkezdte a lakosság nagyarányú ingyenes tesztelését. A projekt Los Angeles és Atlanta városaiban indult el (már több mint 250 ezer tesztelésen vannak túl), de minél előbb szeretnék tovább bővíteni a rendszert. Ebben segít most nekik a Vasember, azaz Robert Downey Jr. 

Hirdetés

Downey Jr. egyrészt arra hívta fel a figyelmet, hogy aki csak tud, adományokkal is segítse a CORE munkáját. Ezen felül pedig a tesztetetési kedvet is fel akarta kicsit turbózni, ezért bejelentette, hogy azon amerikaiak között, akik részt vesznek a CORE-féle koronavírusszűréseken, valódi Marvel relikviákat fog kisorsolni, többek között például egy életnagyságú Vasember sisakot. 

Mi értelemszerűen nehezen jutnánk most el az egyik Los Angeles-i vagy atlantai autós teszthelyszínre (igen, még a kocsiból sem kell kiszállni ezeknél a teszteknél), szóval ebből a buliból kimaradunk. Mindenesetre jó látni, hogy akadnak, akik tevékenyen részt akarnak venni a járvány legyűrésében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)