Hirdetés

Kevésbé szennyezik majd a környezetet a Sega játékai

|

A kiadó európai részlege környezetbarát csomagolást választott mindannyiunk érdekében.

Hirdetés

Napjaink egyik leggyakrabban felmerülő témája a környezetvédelem, hiszen a mi érdekünk is, hogy minél jobb állapotban legyen a Föld. A legjobb az egészben pedig az, hogy bárki kiveheti a részét ebből a küzdelemből.

Hirdetés

A Sega Europe is elérkezettnek látta az időt, hogy tegyen valamit bolygónkért, ezért úgy döntött, hogy ezentúl 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban dobja piacra a PC-s, dobozos játékait. Valójában már tavaly novemberben, a Football Manager 2020 megjelenésekor bevezette ezt a megoldást a kiadó, de eddig nem igazán verte nagy dobra ezt a megsüvegelendő lépést. A következő környezetbarát csomagolású játék a sorban a hamarosan megjelenő Total War: Rome II - Enemy at the Gates Edition lesz.

Ráadásul nemcsak a műanyagból készült tokot cserélik kartonra, hanem még a nyomtatáshoz is növényi és vízalapú tintát használnak, a játékhoz tartozó kézikönyv pedig természetesen újrahasznosított papírból készül. Így az előállítási költséget némileg megnövekednek, ugyanakkor a kész termék könnyebb lesz, tehát a szállítás olcsóbbá válik.

Jár a virtuális pacsi a Segának. Nektek feltűnt ez a változás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)