Hirdetés

Segíts ebben a videojátékos kutatásban, és még nyerhetsz is!

|

Ha gamernek tartod magad, sőt, meg sem állsz a csúcsig, segíts egy kérdőív kitöltésével!

Hirdetés

Az elmúlt tíz évben jelentősen átformálódott a videojátékipar: a mobiljátékokon keresztül rengeteg alkalmi játékost sikerült bevonzani, az e-sportok felemelkedésével a hardcore-nál is hardcore-abb játékosok jelentek meg, a streamerek és youtuberek megjelenésével pedig új formában kezdtük el fogyasztani a videojátékokhoz kapcsolódó tartalmakat.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Médiapszichológia Kutatócsoportjának tudományos kutatása ez utóbbihoz kapcsolódik a leginkább.

Hirdetés

A kutatók a játékosok teljesítményhez való hozzáállását és az inspiráló videojátékos példaképek szerepét  vizsgálják, és 14 éven felüli játékosok jelentkezését várják, akik egy anonim kérdőív kitöltésével segíthetnek, hogy képet kapjunk a témában. A kitöltés nagyjából 20 percet vesz igénybe, bármikor megszakítható. A kérdőív kitöltése végén egyéni, azonnali visszajelzést kapsz.

Azok, akik végig kitöltik a kérdőívet, és e-mail című megadásával jelzik, hogy részt szeretnének venni egy sorsoláson, esélyt kapnak arra, hogy megszerezzék a 3 db 20 000 Ft-os Líra könyvutalvány egyikét. Az e-mail címet kizárólag a kiértesítés céljából kérik, bizalmasan kezelik. További információkat a kérdőív oldalán találhatsz.

A kérdőív kitöltéséhez kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)