Hirdetés

Pár kattintással segíthetsz az SOS Gyermekfalvak kampányában

|

A családok szétszakadásának megelőzésére indított kampányt az SOS Gyermekfalvak alapítvány, melyet te is egyszerűen támogathatsz.

Hirdetés

Rengeteg oka lehet annak, hogy egy család szétszakad, és sok esetben erről nem a családtagok, hanem külső körülmények tehetnek.

Anyagi nehézségek, váratlan haláleset, betegség, a munkahely vagy lakás hirtelen elvesztése - ezek mind-mind nehezen kezelhető esetek még akkor is, ha az ember úgy érzi, mindenre felkészült. Az SOS Gyermekfalvak új kampányával segítséget kíván nyújtani a bajba jutott családoknak, hogy a gyermekeknek ne kelljen elszakadniuk szüleiktől, és ne kerüljenek állami gondozásba. 

Az alapítvány egyrészt segít a gyermekek ideiglenes elhelyezésében, másrészt támogatja a szülőket, akár konfliktusok megoldásáról, akár szenvedélybetegségek kezeléséről, munkahelykeresésről, gyereknevelési rutin kialakításáról, lakáskörülmények javításáról legyen szó. 

Az SOS Gyermekfalvak munkáját te is segítheted: az októberben futó kampányidőszakban látogass el az sos.hu weboldalra, és hagyd ott virtuális kéznyomod. A Dr. Oetker minden kéznyom után 500 forinttal támogatja a programot. Mi már segítettünk, most rajtatok a sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)