Hirdetés

Az UNICEF új akciójában nem pénzt, hanem videokártyáink erejét kéri

|

A Game Chaingers kezdeményezéssel 13,5 millió embernek segíthetünk csupán azzal, hogy engedjük az UNICEF-et kriptovalutát bányászni a gépünkkel.

Hirdetés

Miközben néhányan kételkednek a Bitcoin és társainak sikerében, értékében, mások hisznek benne, és megpróbálják a bányászatot jó célra fordítani.

Hirdetés

Az UNICEF a Game Chaingers-szel a PC-s játékosok közreműködését kéri, hogy segítséget nyújthasson nagyjából 13,5 millió szíriai rászorulónak. Segíteni úgy lehet, hogy kitöltünk pár adatot, leszedjük a Claymore bányászszoftvert, beállítjuk, hogy mindig fusson, amikor nem használjuk a gépet, így videokártyánk erejét felhasználva Ethereumot bányászhat. Az egész március 31-éig tart, és február eleje óta 371-en csatlakoztak hozzá, amivel 900 eurót sikerült összeszedni. Alapvetően tényleg semmibe nem kerül, az áramfogyasztás sem nő meg rémisztően.

Bővebb információért látogassatok el ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)