Hirdetés

Sport és e-sport kéz a kézben a V4-en

|

A V4-en többek között az is kiderült, hogyan hasznosítható a CS:GO tudás a lasertag pályán.

Hirdetés

A V4 Future Sports Festivalon népszerű e-sport játékok legügyesebb versenyzői mérhették össze képességeiket, de a látogatok a videojátékok mellett a hagyományos sportágakba is belekóstolhattak. Remek fúzió ez, amihez a GameStar és a Chio Mozdulj Gamer is hozzájárult. 

Hirdetés

A GameStar csapata például egy e-sport-alkalmassági tesztlabort rittyentett a rendezvényre, ahol a látogatók többfordulós próbatételek után tudhatták meg, hogy igazi e-sportoló alapanyagból gyúrták-e őket. A hagyományos sportokat, ahogy minden hazai gamer rendezvényre, így a V4-re is a Chio Mozdulj Gamer csapata hozta el, akik a közkedvelt lézerharc mellett a falmászást, a taqballt és a vívást is a helyszínre csempészték, ahol ezek a sportok remekül megfértek például a CS:GO mellett. 

Kaci a helyszínen több látogatót is megkérdezett arról, milyen játékok miatt látogattak ki a V4-re, természetesen sokan a CS:GO mellett tették le a voksukat, de az egyik vendég arról is mesélt nekünk, hogyan használja ki a játékban megszerzett tudását lasertag közben. 

Ha nem akartok lemaradni egyetlen videónkról sem, akkor mindenképpen kövessétek YouTube-csatornánkat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)