Hirdetés

Van, aki már másfél éve űzi a One Punch Man edzésprogramot

|

A felénél jár annak az útnak, amit a One Punch Manben Saitama megtett.

Hirdetés

Áprilisban számoltunk be arról, hogy Mane Yousuf 100 napon keresztül ugyanúgy edzett, mint a One Punch Man sorozat főhőse, Saitama. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy minden egyes nap lefutott 10 kilométert, valamint megcsinált 100 fekvőtámaszt, guggolást és felülést. Mane Yousuf sikeresen teljesítette a saját maga elé állított célt, de akadt egy férfi, aki nála is kitartóbb volt.

Hirdetés

Sean Seah korábban kezdte a One Punch Man edzésprogramot mint Yousuf, ugyanakkor ő viszonylag hamar eszközölt némi változtatást is az ütemezésen: minden héten két pihenőnapot tart. Döntsétek el ti, hogy ez csalásnak minősül, vagy egészen egyszerűen így egészséges és életszerű az edzéseket végezni, mindenesetre az eredmény magért beszél, az alábbi videó a 300. napnál készült.

A napokban pedig fontos mérföldkőhöz érkezett el Sean Seah, immár másfél éve csinálja folyamatosan (mármint a heti két pihenőnappal vegyítve) a One Punch Man edzésprogramot. A sorozatban Saitama kereken három éven át edzett, szóval Sean most jár félidőnél. 

Időközben Sean Seah létrehozta a One Punch Man Workout Facebook csoportot is, ahol nap mint nap segít a tagoknak abban, hogy olyan komoly eredményeket érhessenek el az edzések terén, mint ő maga. Bevallom, én is nagyon szemezek ezzel az edzésprogrammal, és a legfontosabb lépést már meg is tettem: beléptem a csoportba. Most már csak el kéne kezdenem mozogni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)