Hirdetés

Vérüket adják a tiktokosok egy pólóért, és ez nagyon jó hír

|

Ez a tökéletes példája annak, mikor egy TikTok trend elképesztően nagy segítség egy fontos ügynek.

Hirdetés

Elsőre talán rémisztő lehet a hír, de eláruljuk, semmiféle borzasztó dolog nem történik, sőt. A TikTokon elindult egy új trend, amiben a felhasználók vért adnak, hogy hozzájussanak egy exkluzív vöröskeresztes pólóhoz, amin a szervezet jellegzetes logója mellett Snoopy is ott virít.

Az új trendnek köszönhetően őrületes mértékben megnőtt a véradók száma, amit az amerikai Vöröskereszt is megerősített.

Hirdetés

A póló egyszerű dizájnt vonultat fel, de épp ettől szuper. Fehér alapon egy vörös kereszt látható, aminek lazán nekidől Joe Cool (Snoopy napszemüveges, laza alteregója). A felirat tökéletesen passzol:

Legyél menő. Adj vért.

A promóció keretében akik vért, plazmát, vagy vérlemezkéket adnak, ingyen kaphatják meg a videókban szereplő pólót. Az Amerikában hódító kampány április 23-ig tart, a Red Cross pedig megerősítette, hogy 40%-kal többen adnak vért, mint korábban. Ugyan egyelőre a magyar Vöröskereszt oldalán nem látjuk, hogy átvennék az óceán másik oldalán hódító ötletet, vért adni itthon is szuper cselekedet, amiről ide kattintva tudhatsz meg többet.

Alábbi pólóról van szó, megértjük, hogy emiatt sorban állnak az új vagy visszatérő véradók:

@j_diddy3 i ❤️ snoopy #snoopy ♬ cupid - laura ! 🍓

@michelle2pies go donate blood!! 😎 #snoopyiscool #americanredcross #snoopy #donateblood #fyp #snoopyshirt #redcross #foryoupage ♬ original sound - NintendoNostalgia

@michelle2pies go donate blood!! 😎 #snoopyiscool #americanredcross #snoopy #donateblood #fyp #snoopyshirt #redcross #foryoupage ♬ original sound - NintendoNostalgia

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)