Hirdetés

Többet alkoholizálsz a karantén alatt? Segíts egy kutatásban!

|

Egy alkalmazás segítségével nem csak hogy nyomon követheted, mennyi alkoholt fogyasztasz, de kutatók munkáját is támogathatod.

Hirdetés

Valljuk be: a jelenlegi helyzet nehéz, akármit is teszünk, az életünk nem lehet olyan, mint pár hónappal ezelőtt volt. Ilyenkor az átlagosnál is jobban esik esténként egy sör vagy egy pohár bor, de persze ezt sem jó túlzásba vinni. Az ELTE Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékének kutatói tökéletes időpontot választottak legújabb kutatásukhoz, amiben alkoholfogyasztási szokásokat vizsgálnak.

Hirdetés

Az erősen r/FellowKids-re való név ne tévesszen meg titeket, a Yoozan egy hasznos alkalmazás. Ennek segítségével követhetjük, mennyi alkoholt vittünk be, ez mennyi pénzünket vitte el, és problémás-e már a mennyiség. Cserébe a kutatók reményeik szerint képet kaphatnak arról, segíthet-e az alkoholfogyasztás csökkentésében egy app. A program teszteket is tartalmaz, már csak ezért is érdemes eljátszadozni vele. Ha kipróbálnátok, innen tölthetitek le Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)