Hirdetés

Elnök vagy a pénzügyekben? Jelentkezz csapatoddal és nyerj értékes ajándékokat!

|

Ha jól bánsz a pénzzel, és ezt egy vetélkedőn is bizonyítanád, téged vár a Zsebpénzügyes!

Hirdetés

A pénz elengedhetetlenül az életünk része; kell ahhoz, hogy kaját vegyünk, elmenjünk szórakozni, vagy hogy... legyen mit elherdálnunk Fortnite-ban mindenféle csicsás skinekre. Ha az utóbbit választod, a Zsebpénzügyes vetélkedő nem neked való, de ha okosan költekezel, vagy szeretnél többet tudni a pénzügyi tudatosságról, szedd össze a haverokat, már csak a jutalmak miatt is megéri!

Hirdetés

Tereld össze a csapatod!

Idén már harmadik alkalommal zajlik le a Zsebpénzügyes, amin olyan háromfős csapatok vehetnek részt, melyek tagjai betöltötték 16. életévüket, és még középiskolai oktatásban tanulnak. Az indulóknak négy fordulóban kell menetelniük. Ezek során kiderül, mennyire járatosak a pénzügyek világában, és a legjobban teljesítők fokozatosan juthatnak el a döntőig. Az első fordulóban egy online feleletválasztós tesztet kell kitölteni, majd a 100 legjobb csapat számára öt kifejtős feladat következik, amit egy 10 állomásos, virtuális pálya formájában tálalt feladatsor követ, melyben a korábbi fordulóból továbbjutó 40 csapat teheti magát próbára. A 4. forduló már a nyolccsapatos, workshoppal és előadásokkal összekötött döntő, ahonnan senki nem megy el üres kézzel, de csak azok vihetik haza főnyereményeket, akik itt is a maximumot nyújtják.

Hoppá, nyerni is lehet?

A nyeremények összértéke közel 6 millió forint, amit laptopok, táblagépek, okostelefonok, projektorok, lopásbiztos hátizsákok, bluetooth hangszórók és egyéb értékes cuccok tesznek ki. A tavalyi résztvevőkkel, győztesekkel készült egy rövid interjú, amit itt tudsz megnézni:

Kipróbálnád magad?

Tudod, hogy mekkora jegyzett tőkére van szükség egy Kft. alapításához? Ha regisztráltál és szeretnél felkészülni, vagy kíváncsi vagy, mi a helyes válasz, töltsd ki a minta tesztet ezen az linken!

A nevezés online zajlik ezen az oldalon keresztül, regisztrálni szeptember 2. és 29. között lehet. Fontos, hogy minden nevező egyénileg regisztráljon, valamint minden csapat kerítsen maga mellé egy tanárt, aki mentorként segíti felkészülésüket, végigkíséri őket a megmérettetésen. További kérdéseitekre választ kaphattok a hivatalos site-on, illetve telepítsétek a zsebpenzugyes.hu-n elérhető alkalmazást is, hogy ne maradjatok le semmiről, és bármikor könnyedén hozzáférhessetek feladataitokhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)