Hirdetés

A következő GameNight saját koktélja mellé ajándék PC-s játékot is kapsz

|

Horrorkoktélhoz igazi horrorjáték dukál a következő GameNighton.

Hirdetés

Már csak párat kell aludni, és itt is van a GameStar rendezvénysorozatának második 2021-es állomása, a PlayStation 5 Szülinapot és GameNightot ugyanis október 31-én, halloween napján rendezzük a BarCraft Corvinban (1092 Budapest, Ferenc krt. 34.). Maga a buli pontban 14 órakor indul, és egészen pontosan 22 óráig tart. Érdemes jelmezben érkezni, akik így tesznek, welcome drinket kapnak ajándékba.

Nem csak ezzel a meglepetéssel készülnek azonban a BarCraft mixerei. Az italmágusok összedobtak egy teljesen új koktélt, kifejezetten ennek a rendezvénynek a tiszteletére.

Hirdetés

Zombi Micimackó/Százholdas Agony koktél pontos receptjét persze katakombák mélyén őrzik a zombiseregek, de azt azért elárulhatjuk, hogy Hell és Captain Morgan Tiki biztosan van benne, valamint három darab nyársra húzott gumimackó díszíti az itókát. A koktél akciós ára 1400 forint lesz a GameNight ideje alatt.

Ez pedig messze nem minden: a készlet erejéig az összes Zombi Micimackó/Százholdas Agony koktél mellé adunk extra ajándékként egy PC-s, pontosabban steames Agony játékkódot is - igen, innen ered az ital furmányos elnevezése.

Ne feledkezzetek meg PS5-ös versenyeinkről sem, hiszen ezeken többek között egy fekete DualSense kontrollert, egyéves PlayStation Plus előfizetést, illetve összesen nyolc darab PlayStation-játékot is hazavihetnek majd a legjobbak.

PlayStation 5 Szülinap és GameNight

Helyszín: BarCraft Corvin - 1092 Budapest, Ferenc krt. 34.
Időpont: 2021. október 31. 14:00 - 22:00
Facebook esemény: a PlayStation 5 Szülinap és GameNight hivatalos eseménye

A belépés díjtalan!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)