Hirdetés

Törtél már el kontrollert FIFA 16-ban?

|

Ha igen, akkor tudod, milyen profi szinten űzni a FIFA-t. Ha nem, akkor is gyere el a GameNightra, ahol megmutathatod, mit tudsz a virtuális gyepen.

Hirdetés

Nálunk EndreMan volt a nagy fifás, de egy szép napon úgy döntött, elég a sérült kontrollerekből és a dührohamokból, felfedez egy sokkal szebb, több játékkal teli világot. Azért a régi reflexei megmaradtak, még most is ügyesen játszik, csak már nem olyan lelkes, mint annak idején.

Tőle nem kell félnetek a jövő heti GameNight FIFA 16 versenyén, viszont biztosan lesznek olyan kihívók, akik ellen nem lesz könnyű meccset nyerni. Mivel az Eb már véget ért, visszatérünk a hagyományos rendszerbe, és mindenki olyan csapatot választ, amilyet akar. 16 fő játszhat, egyenes kieséses rendszerben, 8 perces meccseket - aki elveszít egy mérkőzést, kiesik, ellenfele továbbjut. Mivel a FIFA verseny mindig elhúzódik, ezt hamar (17:00-kor) elkezdjük, de ha később jöttök és van még hely, fogtok tudni nevezni. Jelentkezni egyébként a helyszínen, 16:00-tól lehet majd.

Lesz még Call of Duty 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive és sok-sok konzolos játék, meg Guitar Hero és HTC Vive, úgyhogy mindenképp gyertek! Bővebb infók errefelé, igazoljátok vissza, hogy jöttök!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)