Hirdetés

GameNight - augusztusban a Blizzard játékaié a főszerep

|

Augusztus végén jelenik meg a World of Warcraft következő kiegészítője, a Legion, így ebben a hónapban természetesen a Blizzard játékai kerülnek a középpontba.

Hirdetés

Ha te is odavagy a Blizzard munkásságáért, akkor mindenképpen ott a helyed a BarCraft 2-ben, az augusztusi GameNighton.

A World of Warcraft rajongói minden bizonnyal már régen bekarikázták naptárukban a Legion kiegészítő megjelenési dátumát. A jeles nap természetesen a mi figyelmünket sem kerülte el, így arra gondoltunk, az új WoW kaland érkezését egy olyan GameNighttal ünnepeljük meg, ahol a legnépszerűbb Blizzard játékokat nyúzzuk majd. 

Tizenkét PC-t és két konzolt állítunk csatasorba a BarCraft 2-ben, melyeken az Overwatch pörög majd. Versenyt is szervezünk a Blizzard legújabb játékában, itt hat fős csapatok mérhetik össze erejüket. A győztesnek a dicsőség mellett egy ajándékcsomag is a jutalma lesz. Hearthstone és Starcraft II versenyt is szervezünk, valamint ész este pörögni fog a Diablo 3 kooperatívan módja. 

Ahogy minden alkalommal, a GameNight most is teljesen ingyenes, ráadásul a készlet erejéig mindenki garantált Overwatch ajándékot kap! Kövessétek GameNight aloldalunkat, és jelezzetek vissza az eseménynél, hogy ott lesztek!

GameNight augusztus

Időpont: 2016. augusztus 26. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight augusztus

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)