Hirdetés

GameNight - pólók, poszterek várnak az Overwatch versenyeken!

|

Nem kell, hogy csapattal érkezz, de az sem baj, ha hozod a haverokat: a GameNight 1v1 és 3v3 Overwatch versenyén mindenki esélyt kap arra, hogy relikviával térjen haza!

Hirdetés

Remélhetőleg értesültetek már arról, hogy június 28-án, szerdán lesz a következő GameNight, melynek egyik főszereplője az Overwatch lesz.

Hirdetés

Az 576 Kbyte-os srácok voltak olyan jók, és megdobtak minket nem kevés pólóval, valamint poszterrel, mi pedig úgy döntöttünk, ezeket egy 3v3 és egy 1v1 Mystery Duel verseny során osztjuk ki. Az Elimination és a Duel pörgősek, így mindenki sorra kerülhet, esélyt kaphat a győzelemre, és várhatóan nem fogunk kicsúszni az időből. Terveink szerint nem csak az első helyezetteket, de minden dobogóst díjazunk. 

Fontos, hogy mindenki a saját fiókjával játszhat! Előre írjátok fel magatoknak a jelszót, teszteljétek, hogy be tudtok-e jelentkezni, és ha autentikátort használtok, legyen nálatok az eszköz vagy az okostelefon, hogy ne legyen probléma. Vész esetén igyekszünk megoldást találni.

A jelentkezők függvényében a program változhat. Gyertek, nyerjetek, ne hagyjátok, hogy a cuccok rajtunk maradjanak!

GameNight június

Időpont: 2017. június 28. szerda, 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)