Hirdetés

GameNight - próbálj ki korábbi Resident Evil játékokat retro konzolokon!

|

A sorozat minden számozott része ott lesz a pénteki GameNighton, ráadásul mindegyik más platformon.

Hirdetés

A január 27-ei Resident Evil buli középpontjában természetesen a Resident Evil VII áll, ami, mint azt a napokban elmondtuk, két Xbox One-on, két PlayStation 4-en és két PlayStation VR-ral lesz kipróbálható. Mivel azonban a rendezvény nem csak az új játék megjelenéséről, hanem a Resident Evil sorozat egészéről szól, nem maradhatnak el a régebbi játékok sem.

A ReGamEX-es SakmaN jóvoltából a Resident Evil 1 Sega Saturnon, a Resident Evil 2 PSX-en (avagy az első PlayStationön), a Resident Evil 3 Nemesist Dreamcasten, míg a Resident Evil 4-et GameCube-on játszhatjátok újra. Az ötödik rész PC-n lesz velünk, a hatodik pedig Xbox One-on, ebből versenyt is szervezünk, aminek részleteit itt találjátok.

GameNight - Resident Evil

Időpont: 2017. január 27. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight - Resident Evil

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)