Hirdetés

Légy te a Rocket League ehavi bajnoka!

|

Az autós foci megunhatatlan, akár egyedül, akár csapatban játssza az ember. A GameNight Rocket League versenyén megmutathatjátok, milyen ügyesen terelgetitek a labdát!

Hirdetés

Egyszerűen nem tudjuk letenni a Rocket League-et, és a Psyonix is folyamatosan tesz azért, hogy ez így legyen. Lehet benne jégkorongozni, kosarazni, de a GameNighton egyelőre maradunk a focinál, mégiscsak az a legnépszerűbb, abban a leggyakorlottabb szinte mindenki.

A július 29-ei GameNighton a jelentkezők számának függvényében 1v1 vagy 2v2 versenyt játszunk majd. A pályát véletlenszerűen sorsoljuk, de autót természetesen mindenki szabadon választhat. Még akár a DeLoreannel is játszhattok, ha épp az jön be. PS4-en fog zajlani a verseny, de a billentyűzethez szokottaknak nem kell ettől megijednie, rettentő egyszerű az irányítás, és mindent készségesen elmagyarázunk.

További versenyeinkről az esemény oldalán találhattok infókat, jelezzétek, hogy jöttök!

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)