Hirdetés

Nézd velünk a World of Tanks világbajnokság negyeddöntőit!

|

Május 27-én, szombaton találkozzunk a Barcraft 2-ben, ahol nem csak velünk együtt izgulhattok, ti is játszhattok!

Hirdetés

Hamarosan végetér a World of Tanks idei legnagyobb e-sport eseménye, a The Grand Finals 2017. A negyed- és elődöntőkre, valamint a döntőre jövő héten kerül sor, és szeretnénk, ha veletek együtt izgulhatnánk azon, kik jutnak a legjobbak közé.

Május 27-én, szombaton várunk titeket a Barcraft 2-ben (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.), ahol egyrészt sör és más, alkoholos és alkoholmentes üdítők társaságában kísérhetitek figyelemmel a meccseket, másrészt játszhattok a játékkal a helyszínen lévő 10 PC-n, és barátkozhattok hozzátok hasonló érdeklődésű gamerekkel. Talán klánok is szerveződnek, vagy lehet, hogy egyszer ti is a Grand Finals döntőjében ülhettek. De ne szaladjunk ennyire messzire. 

Velünk tart majd az idén 5. születésnapját ünneplő World of Tanks Magyar Portál is, így ha igazi rajongókkal és szakértőkkel szeretnétek beszélgetni, keressétek őket a rendezvényen. 

A konzolos teremben egyébként laza Injustice 2-zés és FIFA 17-ezés vár titeket, ha a meccsek szünetében valami másra vágynátok. 

GameNight - World of Tanks: The Grand Finals 2017

Időpont: 2017. május 27. szombat, 15:00-21:00

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz! Szólj a haveroknak is!

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu

A belépés INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)