Hirdetés

A Game Pass Online Fesztivál első napján rendbe tettük az RTX és a DLSS fogalmát

|

Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője, valamint a GameStar oldaláról mazur és Kaci beszélgettek az RTX-es kártyákról.

Hirdetés

Tegnap este elindult a 2021 tavaszi Game Pass Online Fesztivál, mostantól fogva három teljes héten keresztül jelentkezünk élő adásokkal minden este pontban 19 órakor - maguk a streamek 18:45-kor indulnak. Az első adásban rögtön egy új formátummal jelentkeztünk: hétfőnként mostantól Hardver Talk Show-val várunk benneteket, az első ilyen etapban Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője, valamint a GameStar oldaláról mazur és Kaci beszélgettek.

A téma pedig nem más volt, mint korunk legbikább videokártyái, az RTX korszak GPU-i kapcsán járták korban a srácok a vonatkozó témákat, és persze arról is szó esett, miért nem érdemes most PC-t építeni. 

Hirdetés

Alább megtaláljátok a tegnapi adás legjobb pillanatainak rövid, Facebookon közzétett összefoglalóját.

Ha pedig a teljes műsort vissza szeretnétek nézni, akkor arra természetesen a GameStar Hungary YouTube-csatornán és itt ebben a cikkben is lehetőségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)