Hirdetés

Az Xbox Game Pass szeptember második felében is izgalmas új játékokkal bővül

|

Holnap ráadásul nem csak az xCloud élesedik, hanem elrajtolnak az Xbox Game Pass Quests küldetései is.

Hirdetés

Augusztus végén és szeptember elején olyan játékokat kaptak meg a Game Pass előfizetői, mint a Microsoft Flight Simulator, a Battletoads, a Darksiders: Genesis, a Wasteland 3, Crusader Kings III, vagy épp a Resident Evil 7 Biohazard. A Microsoft azonban cseppet sem akar lentebb tekerni a fordulatszámon. Holnaptól az xCloud szolgáltatás is elrajtol nagyjából 170 játékkal, a hónap második felében pedig új címekkel bővül a Game Pass felhozatala. 

Hirdetés

Lentebb a legújabb Xbox Game Pass játékokat találjátok meg, de a Microsoft közleményében külön kitért arra is, hogy holnaptól élesedik az Xbox Game Pass Quests rendszer is. Ennek annyi a lényege, hogy a különféle játékokban teljesített feladatokért pontokat kapunk, ezekből a pontokból pedig elvileg Xbox Game Pass előfizetéseket és Xbox ajándékutalványokat vásárolhatunk. A havonta cserélődő Xbox Game Pass Quests küldetéseket az Xbox Game Pass telefonos applikációban találjátok meg. 

Holnaptól két küldetés indul el: 25 pontért mindössze csak be kell lépnetek a Sea of Thievesbe, további 50 ponttért pedig ki kell nyitnotok 10 ajtót a Dungeon of the Endless játékban. Az előbbi feladata csak az Ultimate tagoknak elérhető, az utóbbi küldetés viszont minden Game Pass előfizetőt vár. 

Felhívták továbbá a figyelmünket arra, hogy az Xbox Game Pass for PC szeptember 17-én kilép a bétateszt szakaszából, ez viszont (ahogy azt már korábban is jelezték) áremeléssel jár.

Új Xbox Game Pass játékok

Szeptember 17.

  • Company of Heroes 2 (PC) 

Szeptember 22.

  • Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken (Android & Console)
  • Halo 3: ODST (Android & PC)

Szeptember 24.

  • Night in the Woods (Android, konzol, PC) 
  • Warhammer: Vermintide 2 (Android és konzol) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)