Hirdetés

Aza és Krúbi gólzáporos meccseket játszottak, tortázással zárult a tegnapi Game Pass Fesztivál stream

|

Ismét egy remek adáson vagyunk túl, ezúttal Aza és Krúbi szórták a gólokat FIFA 20-ban.

Hirdetés

Aza és Krúbi tegnap este összecsaptak a gyepen, a srácok ugyanis a FIFA 20-ban mérkőztek meg - könnyedén tehették ezt, hiszen az Game Pass Ultimate előfizetések mellé immár EA Play tagság is jár. Gólokban gazdag mérkőzéseket láthattunk, a két közkedvelt zenész a Volta játékmódban és természetesen nagypályán is kipróbálta magát. 

Az adás végén ráadásul még egy kis ünneplésre is maradt idő. Remek volt az időzítés, hiszen a nyári fesztivál alatt épp Azának volt születésnapja az egyik livestream napján, tegnap pedig Krúbinak járt a torta. 

Hirdetés

A tegnapi adás legjobb pillanatait ebben az összefoglalóban találjátok meg.

Alább pedig a teljes livestreamet meg tudjátok nézni, ha esetleg lemaradtatok volna róla, vagy csak ismételni szeretnétek.

A Game Pass Fesztivál megállíthatatlanul dübörög tovább, ma 19:00-kor például BZ, Paplovag és Dobos Evelin fognak majd The Sims 4-ezni. Ha nem akartok lemaradni a következő adásokról sem, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra. A hét teljes programját pedig itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)