Hirdetés

Dinók közé veti magát Bazska és Szalay Isti - Game Pass Fesztivál 15. nap

|

Főszerepben Szalay Isti és Bazska, a mai játék az Ark: Survival Evolved - csatlakozzatok!

Hirdetés

Tegnap egy jó kis Groundedezéssel indult el a Game Pass Online Fesztivál 2020 őszi felvonásának harmadik hete, daev, Paplovag, Sirius és Videojáték Zsolti mutatták meg a mindenféle gusztustalan állatokkal teli kertet. Ma is hasonló kalandra számíthatunk, de bogarak és pókok helyett őslényekkel a főszerepben.

Hirdetés

A mai játékunk az Ark: Survival Evolved Explorer's Edition, mely természetesen megtalálható a Game Pass kínálatában. Bazska és Szalay Isti minden félelmükön túllendülve esnek neki este 19:00-tól, és ezt élőben követhetitek akár az Xbox Magyarország Facebook oldalán, akár a GameStar YouTube-csatornáján, vagy épp az alábbi stream elindításával. Élőben kérdezhettek majd a YouTube chaten, azt is figyelgetik.

Holnap is játék lesz, méghozzá a Pamkutya és Németh Zoltán fognak elmélyülni a Microsoft Flight Simulatorban. Ne hagyjátok ki, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)