Hirdetés

Exkluzív karanténkoncerttel jelentkezik Lotfi Begi, az ország egyik leghallgatottabb DJ-je

|

A Radio 1 rezidens DJ-je a Game Pass Online Fesztivál keretein belül egy különleges adással jelentkezik.

Hirdetés

Lassan a végéhez közeledik a Game Pass Online Fesztivál első hete, de a hétvégére is bőven jutnak még különleges adások. És ha már egy fesztiválon vagyunk, akkor természetesen lennie kell zenének is. Ezúttal az ország egyik legismertebb DJ-je húzza a talpalávalót, szóval mindenképpen érdekes és újszerű lesz ez a péntek este a GameStar YouTube csatornáján.

Hirdetés

A péntek esti adásban Lotfi Begi lesz Kiss Imi vendége, aki egy különleges koncerttel készült nektek. Ha hiányoznak már a hétvégi bulik, akkor kapcsoljátok le a fényeket, csavarjátok fel a hangerőt, és bulizzatok velünk!

A Game Pass Online Fesztivál műsorait május 31-ig minden nap követhetitek, péntekenként ráadásul nem gameplay videókkal, hanem exkluzív koncertekkel jelentkezünk, úgyhogy ha nem akartok lemaradni az adásokról, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)