Hirdetés

Játék, virtuális koncert és rengeteg vendég - nálunk indul a Game Pass Online Fesztivál!

|

Május 4-től négy héten át a GameStar YouTube csatornáján videósok, humoristák, sportolók, zenészek jönnek el hozzátok a Game Pass Online Fesztivál keretében, hogy minden estétek különleges legyen ebben a hónapban!

Hirdetés

Sajnos a jelenlegi helyzet miatt idén rengeteg szabadidős program, köztük sok fesztivál elmarad, vagy legalábbis átalakul. Nincs azonban okunk szomorkodni, hiszen rengeteg új program is felütötte a fejét, amivel izgalmasabbá tehetjük az otthon töltött perceket. Épp ezt a célt szolgálja a Game Pass Online Fesztivál is, amelynek keretében eddig még soha nem látott szórakozás vár titeket minden este, legyen az játék, zene, beszélgetés.

Hirdetés

A koncepció egyszerű: május 4-től minden este 7 órától Kaci és örök barátunk, Kiss Imi vezetésével élő adással jelentkezünk a GameStar YouTube csatornáján. Azaz hogy nem mi, hanem sztárvendégek. Kacit már láttátok eleget játszani, helyette olyan ismert streamerek néznek majd be, mint Sirius, daev, Szalay Isti, Paplovag vagy épp Videojáték Zsolti, hogy belekóstoljanak az Xbox Game Pass kínálatába. Mellettük olyan arcok is felbukkannak majd, mint Bazska vagy Mogács Dániel, de ha arra vagytok kíváncsiak, hogy Ganxsta Zolee hogy veri el Majkát PES-ben, hát ez is a program része.

És ha már a zenészeknél járunk, péntekenként exkluzív karantén-koncertekkel készülünk, ahol élőben fellép Lotfi Begi, a The Biebers, az Ivan & The Parazol és a Killakikitt. Többen közülük soha nem adtak még online koncertet, szóval ez egy egészen egyedi kezdeményezés, reméljük, hogy szeretni fogjátok!

Hétvégén aztán egy kicsit nyugisabb, de semmivel sem unalmasabb programra váltunk: szombatonként megidézzük Kiss Imi Unlimited sorozatát, ahol ismert sportolókkal, színészekkel, zenészekkel és stand-uposokkal beszélgetünk majd az élet nagy dolgairól. És hogy ne maradjunk gaming nélkül, vasárnaponként a Checkpoint podcast készítői és visszatérő vendégei (mazur és HP is) beszélgetnek majd a videojátékipar jelenéről és jövőjéről.

A műsort, amit a GameStar YouTube csatornája mellett az Xbox Magyarország Facebook oldalán is követhettek (de érdemesebb lesz nálunk, hiszen ezt a chatet figyelik majd a streamerek) Kaci és Imi vezetik majd.

Május 4-től 31-ig minden este 7-től Game Pass Online Fesztivál livestreamek, különleges vendégekkel, menő játékokkal, ütős koncertekkel és izgalmas beszélgetésekkel. Mi már nagyon izgatottak vagyunk, sok szeretettel várunk titeket, addig is iratkozzatok fel a csatornánkra (ha még nem tettétek meg eddig valamiért), és nyomjátok be a csengőt, hogy ne maradjatok le egyetlen adásról sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)