Hirdetés

Hét játékot veszít az Xbox Game Pass, köztük néhány gyöngyszemet is

|

Ezúttal nem csak az Xbox, de a PC részleg is érintett, az Xbox Game Pass kínálat most pár remek címmel lesz szegényebb.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass kínálata folyamatosan változik, és ez nem mindig jelenti azt, hogy több játék kerül be a felhozatalba. Néha a Microsoft kiszanál ezt-azt, ezúttal pedig egy nagyobb marokkal merített. Összesen 7 db PC és Xbox játék fog kikerülni a Game Passből, egyelőre ismeretlen időpontban, de feltételezhetően két héten belül.

Hirdetés

A listában ott van a Superhot, a Resident Evil Revelations, a ScreamRide, a Riverbond, a Riptide GP, az Everspace, és a Supermarket Shriek, utóbbi négy pedig már a Game Pass PC-s változatából is kikerül majd. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ez a hét cím jelenleg akciós áron megvásárolható minden előfizetőnek, így aki hiányolná őket, annak érdemes lehet megpakolnia a bevásárlókosarat gyorsan, mielőtt búcsúzunk ezektől a játékoktól.

Van a fenti listán cím, amit hiányolni fogtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)